тел: + 359 2 862 90 26
email: info@ncindustries.net

Услуги


NC INDUSTRIES е лидер в сектора на консултациите при покупка или продажба на недвижими имоти. Дружеството предлага най-различни решения за своите клиенти, изцяло съобразени с нуждите им. Дългогодишният опит на нашите служители е възлов фактор при решаването на различни казуси и адекватното консултиране на клиентите ни.

Правенето на бизнес е нелеко начинание, но NC INDUSTRIES успя през годините да придобие достатъчно опит и да докаже своите способности и качество сред другите компании, работещи в тази сфера.

В зависимост от изискванията на клиента, NC INDUSTRIES може да предложи богато разнообразие от продукти и услуги. Компанията се е специализирала в покупката, продажбата и управлението на различни видове имоти като:

-Офиси
-Търговски площи
-Жилища
-Ваканционни имоти

Предоставяме на своите клиенти и различни проучвания, чрез които се дава адекватна и достоверна информация за състоянието на жилищния пазар.

Специалистите, работещи в компанията са и отлични консултанти. Могат да предложат правилното, бързо и ефективно решение на всеки създал се казус. Компетентността на нашите експерти се е изграждала през годините и благодарение на широкия спектър от дейности, които NC INDUSTRIES обхваща.

За своите клиенти и партньори NC INDUSTRIES осигурява оптимални консултации и подкрепа при създаването и регистрирането на дружества в Българя.

contactus

контакти с нас

Ние сме на ваше разположение като експертите ни са винаги готови да ви дадат професионална консултация по възникнали въпроси. С нас можете да се свържете чрез посочените по-долу адреси/начин………

научи повече